Oktober Nyhedsbrev

DKF: Bød velkommen til den nye Kasserer, udlærte Sekretæren i EKF-database-systemet og sammensatte en agenda for deres første bestyrelsesmøde i november med den nye konfiguration.

 

Iaido: Morteza fra Sydfyn-klubben deltog i en Iaido-turnering i Hiroshima, Japan og tog førstepladsen. Dommerne uddelte i den forbindelse en del ros – stort tillykke til Morteza!

 

Aalborg: Har fået næsten alle I rustning, og er nu klar til at tage det næste skridt for at hæve niveauet til et højere plan.

 

Aarhus: Var vært for et seminar med instruktøren Detlef Viebranz, Kyoshi 7. Dan fra Hannover i Tyskland. Fokus var på at løfte deltagernes grundniveau, give deltagerne erfaring med at deltage i flerdages seminarer og på at ’kæmpe for det’ – selv når det er hårdt. Arrangementet var velbesøgt af Kendoka fra både Jylland og Fyn, og mellem 15 – 26 unikke deltagere kunne træffes over de to dage som seminaret varede.

 

Horsens: Fortsatte deres normale træning.

 

Herning: Deltog I en myriade af Events med det formål at skabe større interesse for klubben og Kendo.

 

Vejle: Fik besøg af et filmhold fra Tv-Syd, overfor hvem klubbens deltagere præsenterede kampkunsten og klubben for området, samt gav gode eksempler på Shiai.

 

Nordfyn: Afholdte den årlige Sankei Cup for anden gang. Turneringen havde over 30 deltagere, og de fleste klubber i Danmark var repræsenteret med en eller flere medlemmer. Stor international opbakning betød ydermere at efterfølgende Good Will Keiko og fællestræning blev ekstra lærerig for de deltagende.

 

Næstved: Lavede en pædagogisk omstrukturering, og har nu større fokus på de mere avancerede udøvere i klubben.

 

Frederiksberg: Ændrede deres navn til Kilikai (tidligere ”Kilikai: København og Frederiksbergs kendoklub) efter København kommunes forespørgsel.

 

København: Afholdte et lærerigt tredages seminar med flere højt-graduerede Sensei fra den japanske Iwatate gruppe.

Spændede Fremtid Arrangementer:

Fællestræning i Bogense med graduering

Hanukaturnering i Næstved

Juleturerning i Bogense

Landshold udvælgning for verdens konkurrence

DKF Secretary