Og hvad er der så sket for dansk Kendo i juni?

Aalborg fejrede deres første sæson med Kendo hos Søren i hans verdenskendte kamikaze-bar.

 

Aarhus afsluttede sæsonen med øl og ramen efter træningen.

Herning deltog i kommunens ’Aktive feriedage’-program i den sidste uge af juni, og fik i processen lært unge i området om Kendo.

 

På Nordfyn blev der ligeledes vist frem- denne gang som en del af Nordfyn Festival, hvor Vejle, Aarhus, Horsens og de unge fra klubben hjalp til med at give et godt indtryk af kunsten.

 

Horsens Kendoklub opviste i samarbejde med Vejle, Herning og Nordfyn for interesserede ved dette års ’Stafet for livet’ arrangement.

 

I Odense er der kommet nyt medlem, og hovedinstruktøren tog et smut forbi Næstved for at instruere 13 spændte kendo-elever

 

Næstved havde som nævnt besøg af David Mwaipaya fra Odense Kendoklub – men også af Benjamin fra Nykøbing-Falster, som på nuværende tidspunkt har hjemme i Australien.

 

Frederiksberg har trænet udendørs og har afholdt en stor farvel-træning for deres medlem Elise som tager tilbage til Kina.

 

I København blev der holdt kyu-graduering -og turnering. Vinderne var Oleg som tog førstepladsen, Oliver på andenpladsen og Nabil og Lasse på en delt tredjeplads – stort tillykke!

 

I DKF har man modtaget flere sæt Bogu som kan bruges til nybegyndere, holdt et bestyrelsesmøde og har fastlagt datoen for et ekstra møde, som har til formål at finde en ny person til kasserer-positionen.

 

Der var også en Gasshuku på Sjælland. Det er første gang, at der nogensinde har været to kendo-sommerlejre i Danmark, hvilket har gjort det muligt for endnu flere at deltage. Under sommerlejren kunne man alt fra graduere til at smadre vandmeloner – og der hyggedes selvfølgelig med både øl og let-beruset aftens-jigeiko 😊

 

 

Kommende begivenheder:

 

Nordfyns Sommerlejr i Bogense   30. juni – 2. juli

 

Fællestræning på Nordfyn   19. august

Graduering op til 1kyu i København 2. september

 

Copenhagen Cup   9. september

DKF Secretary