Seneste nyt fra Kendo-fronten! Juli 2023

Kenseikai: Fortsatte med at træne gennem hele juli måned - der har blandt andet været besøg fra Norge, og man har ønsket den japanske udvekslingselev, Yuri, held og lykke på hjemrejsen med træning og café-hygge.

Kilikai: Tog måneden fri, men fik afholdt en special-træning til ære for en rejsende Nordmand. Klubben fejrede desuden sommeren med en hyggelig sommerfest, der indeholdte alt fra Shinai-lege og barbecue til svømning og Sumobrydning i det varme sommersand.

Roninkai: Havde frygtelig travlt med deres Kendo-børneprogram, som med kommunens støtte, lykkedes at interessere seks nye medlemmer i at gå til Kendo.

Gakushinkan: Var på sommerferie.

Goshikan: Efter endnu en vellykket sommerlejr, gik Goshikan også på sommerferie - men nogle af medlemmerne kedede sig, og drog derfor mod Horsens for at træne.

Goninkan: Var på sommerferie.

Shinshikan: Var på sommerferie.

Soryukan: Var på sommerferie.

Renshikan: Var på sommerferie

Shushikan: Fortsatte deres træning gennem juli-måned, og fik ikke bare fint besøg af 5dan Ru Pooler, men endte også på forsiden af Horsens lokalavis, hvor man bl.a. kunne læse om klubbens visioner for fremtiden, og om hvad Kendo nu egentlig er for en størrelse.

Togyushikai: i Aarhus afsluttedes sæsonen med hård træning og endnu en hyggelig sommerfest inden de, som så mange andre klubber, også trak sig velfortjente tilbage for sommerens hede (eller var det regn?).

Før (næsten) alle tog på Kendo-ferie, blev der, som nævnt, endnu engang afholdt den årlige sommerlejr i Bogense på Nordfyn. Som sædvane var der en næsten endeløs strøm af kiri-kaeshi, og man kunne høre sværdene smælde helt ud på gaden. Der var også gæster fra udlandet i år: Østrigere, skotter - og en enkelt hjemvendt dansker fra Australien, var alle at finde ved aftenbordet, da ømme arme og ben banede vej for et muntert drikkeri og snakken, som varede langt ud på natten.

MEN VENT — der er mere!

Se frem til:

Todages visit fra Hamborg-klubberne i Vejle. 5 - 6 august.

Fællestræning på Nordfyn 19 August

2-3 September 2x7-Dan seminar i Hamborg. 

9 September turninger i København! 

15-17 September Ungdoms-seminar i Finland.

23 September dommerseminar for 3-dan+ i Nordfyn

30 September ikkyu shinsa i Kenseikai, København

28 Oktober Sankei-Cup turneringen! I Fyn.

Momo Skiba