Bliv medlemsklub

 
 

Medlemskab

Er du interesseret i, at få en af DKFs stilarter til dit lokal område. Måske er du repræsentant for en forening eller en del af en interessegruppe der ønsker, at træne en af DKFs stilarter og få et stærkt internationalt netværk?.

Danske Kendo Forbund søger altid nye samarbejdsgrupper og vi kan sammensætte det optagelsesforløb der passer dig/jer.

Alle der ønsker at starte en ny klub eller udvide en eksisterende skal indsende en præsentation af gruppen samt kontaktinformationer.

 

En ansøgning skal indeholde:

  1. Hvilken stilart klubben gerne vil udbyde

  2. Motiveret ansøgning

  3. Præsentation af bestyrelse eventuelle kommende instruktører

  4. Godkendte vedtægter

Man skal være klar på at der vil blive meget samarbejde i starten ind til DKFs Tekniske Komite vurderer, at klubben er klar til at håndtere dele af træningen selv. DKF kræver at klub instruktører er min 1. Dan og har en god forståelse for Reigi. I særlige tilfælde kan man se bort fra reglen hvis der ligger et godkendt uddannelsesforløb for de pågældende instruktøraspiranter.

Interessegrupper eller enkeltpersoner

For interessegrupper gælder det, at man skal samle nok potentielle medlemmer til at lave en levedygtig klub. Gerne mellem 10-15 personer. Der skal udpeges en kontaktperson som kan stå for kommunikationen. DKF kan hjælpe med alt det praktiske ved at oprette klubben, men der skal være en lokal drivkraft.

Enkeltpersoner der gerne vil i kontakte med interessegrupper

i deres lokalområde kan henvende sig til DKF på mail: secretary@kendo-dkf.dk