Ny anti-doping official i DKF

FIK har i nogle år nu har haft en aktiv politik mht. anti-doping, og som en del af denne aktive politik er det pålagt medlemslandene, at have en anti-doping officer (fremover benævnt "anti-doping official" på dansk). I de sidste håndfuld år har denne (indtil nu) ikke-publicerede post været besat/varetaget inden for bestyrelsen.
 I år har DKF valgt en anti-doping official uden for bestyrelsen i forbindelse med den årlige opdatering af posten ved FIK. Dette er gjort i lyset af både Danmarks etablering af et landshold (og medfølgende deltagelse i EM og VM), og med ønsket om grundlæggende at være skarpere på dette felt.
 DKF har således søgt den mest kompetente til posten, og vedkommende har glædeligt, og med glæde modtaget udnævnelsen.

Den nye anti-doping official for DKF er:
                                                                        Babak Jamali
                                                                        5. dan (kendo)
                                       PhD & MSc (Pharmaceutical Science
& Analytical Chemistry)

  Denne kan kontaktes på: anti-doping@kendo-dkf.dk

[Oprindeligt opslået: Sommer 2016]

Jens Møllgaard